All-inclusive en full-service bankieren

  • 1 bijdrage. Vele besparingen: facturen, leningen en meer.
  • We vinden betere deals op je onlineaankopen.
  • GRATIS wereldwijd onbeperkte geldafhalen.
  • Beheer overal je spaarrekening.
  • Vraag persoonlijke leningen aan via ons digitale proces.
  • Voeg je Aion Bank kaart toe aan Google en Apple Pay en shop makkelijk.
  • Schrijf geld over zonder kosten.
Open nu een rekening
Aion Image

Voordelen van bankieren met Aion

Vergelijk onze lidmaatschappen

 

Dagelijks bankieren:
Besparingen op dagelijkse bankdiensten zijn gebaseerd op het gemiddelde van de 5 goedkoopste pakketten met dagelijkse bankdiensten van in België actieve banken, gebaseerd op een vergelijking via wikifin.be: 35 jaar oud, particulier, 2 debetkaarten, 1 kredietkaart, 24 afhalingen bij de eigen bank per jaar, 12 afhalingen bij andere banken per jaar, 5 afhalingen van €500 in andere valuta per jaar, 10 binnenlandse overschrijvingen per maand, 4 instantbetalingen per maand, geldreserve van €1000, online bankieren via smartphone en computer, 5 automatische incasso’s, 5 automatische overschrijvingen. Bron: https://www.wikifin.be/nl/tools/rekentools/vergelijkingstool-zichtrekeningen. Simulatie gemaakt op 28 september 2020.

Wisselkoersen:
De besparingen worden berekend als het verschil tussen 0% (aangezien Aion Bank geen kosten in rekening brengt bovenop de interbancaire wisselkoersen) in vergelijking met 2,2%. De gemiddelde commissie per €100 uitgegeven in vreemde valuta via de standaard debetkaartbetaling bij BNP Paribas, KBC, ING, Belfius, Argenta en Hello Bank bedraagt 2,2%, volgens de officiële tarief- en kostendocumenten, vanaf 25 augustus 2020.

Beleggingen:
Verdiensten zijn gebaseerd op kosten en prestatie in gemengde ICBE’s (gemengde fondsen) met een looptijd van 1 jaar in België, volgens het “Jaarlijkse Statistische Rapport uit 2019 over de kosten en prestaties van beleggingsproducten in de EU” van de ESMA: 2,13% lopende kosten, 0,12% abonnementskosten en een jaarlijks brutorendement van 7,03%. €10.000 belegd met deze kosten en deze prestatie resulteert in €10.466. Wanneer hetzelfde bedrag belegd wordt zonder deze kosten, zoals bij Aion Bank, en met hetzelfde jaarlijkse brutorendement resulteert dit in €10.703.

Huishouduitgaven:
Bron: resultaten van de CREG (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas) en de PwC-studie van april 2020.(https://www.creg.be/sites/default/files/assets/Publications/Studies/F20200520EN.pdf, p. 103 en 130). De getoonde voordelen weerspiegelen het jaarlijkse verschil tussen de brutokosten van het 'standaardproduct' en het 'goedkoopste product', gemiddeld voor de 3 gewesten. Merk op dat de getallen die worden gebruikt om de besparingen te berekenen aan wijzigingen onderhevig zijn.

 

Aion respecteert je privacy

We gebruiken cookies om je de beste surfervaring te bieden. De gegevens die door cookies en pixels worden verzameld, worden gebruikt om de website te optimaliseren voor onze bezoekers en om gerichte informatie aan te bieden.