3D Secure

UW BETALINGEN OP HET INTERNET NOG VEILIGER MET 3D SECURE

Voor meer zekerheid biedt onze Visa kaart de mogelijkheid om je betalingen op het internet uit te voeren via 3D Secure. Dit systeem laat een bijkomende controle toe waarbij je je identiteit herbevestigt bij elke e-commerce betaling.

Wat heb je nodig om 3D Secure te kunnen betalen?

Als de online handelaar de 3D Secure technologie gebruikt, heb je nodig:

  • Je Visa kredietkaart die aan je gsm-nummer gelinkt is;
  • Je mobiele telefoon

Hoe kan je een 3D Secure betaling uitvoeren?

  1. Als de website je vraagt om je betalingswijze, selecteer je Visa
  2. Geef het nummer van je Visa kaart in, vervolgens de geldigheidsdatum en de veiligheidscode (de 3 laatste cijfers op de achterzijde van je kaart)
  3. Als de handelaar gebruik maakt van 3D Secure, zal je doorverwezen worden naar een pagina “Verified by Visa” en ontvang je een unieke code per SMS.
  4. Vul je unieke code in op de pagina Verified by Visa, in het daarvoor voorziene veld.
  5. Je identiteit wordt gecontroleerd en zodra de transactie goedgekeurd wordt, zal je terug naar de webpagina van de handelaar doorverwezen worden.

Heb je ons je gsm-nummer nog niet doorgegeven?

Ga naar de pagina Beheer, Bankkaarten/3D Secure in je Becoming Aion toepassing en vul je gsm-nummer in. Is je gsm-nummer gewijzigd? Geen probleem, je kan dit steeds wijzigen op dezelfde pagina.

Je beschikt niet over een toegang tot Becoming Aion? Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met je relatiebeheerder om het gsm-nummer door te geven dat aan je Visakaart gelinkt is. Neem hiervoor contact op met je toegewezen agentschap.

Opgelet: Er is een vertraging van minimum 24 uur tussen het moment waarop je het gsm-nummer doorgeeft via Becoming Aion of relatiebeheerder, en de activatie van dit nummer.