Klant worden

Klant worden bij Aion is onze partner worden. Daarom willen wij u beter leren kennen zodat we op elk niveau relaties kunnen onderhouden die gebaseerd zijn op vertrouwen en transparantie.

Hoe word ik klant?

Makkelijker kan niet: maak gewoon een afspraak in een van onze kantoren waar onze medewerkers ter beschikking staan en u een luisterend oor bieden om u de beste oplossingen aan te bieden om uw vermogen en uw financiën te beheren.

Ons voorstel: oplossingen voor vermogensbeheer, sparen, investeren, financieringen, alsook een uitgebreid aanbod van verzekeringsproducten. U krijgt meer uitleg over al onze producten en diensten, met bijzondere aandacht voor de voordelen, risico’s en kosten.

Hebt u vragen? Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact op: telefonisch op het nummer 02/220 72 11, via ons contactformulier of door een afspraak te maken in een van onze kantoren.

Woont u in België, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om klant te worden bij Aion via onze website door in te tekenen op de online gereglementeerde spaarrekening BMPB Fedeltà en alle voordelen te ontdekken gelieve de onlineprocedure om een rekening te openen te volgen.

Welkom thuis.