Instellingen

Als buitenlandse of lokale instelling actief in België heeft u specifieke financiële behoeften. Bent u op zoek naar een financieel referentiepunt om de rekeningen van uw instelling te beheren en wenst u ook het werk van uw medewerkers te vereenvoudigen?

Dan bieden wij u een verscheidenheid aan pakketten op maat:

  • Doeltreffend en flexibel beheer van uw financiële middelen via onzezichtrekeningen in euro of in vreemde munt. Een abonnement op Becoming Aion, de online bank die u toelaat om uw financiën overal ter wereld via een beveiligde toegang te beheren. CODA-rekeninguittreksels voor het opvolgen van uw bankverrichtingen rechtstreeks verwerkt in uw boekhoudsoftware.
  • Gereglementeerde spaardeposito's, termijndeposito's, obligaties, aandelen: wij bieden u ook interessante beleggingsproducten, op maat gemaakte oplossingen die beantwoorden aan uw behoeften en de specifieke kenmerken van uw instelling.

Elke instelling beschikt over een eigen specifiek financieel niveau. Daarom achten wij het raadzaam om ons te contacteren zodat wij u offertes kunnen aanbieden die aangepast zijn aan uw situatie. Talrijke organismen aanwezig in België hebben hun jarenlange vertrouwen in onze diensten bewezen. Mis deze kans niet en ontdek onmiddellijk wat wij voor u kunnen betekenen.