Isabel

Isabel is een echte referentie in de Belgische bankwereld. Het is een beveiligd professioneel netwerk dat uw instelling verbindt met de meeste Belgische banken en met tal van informatiediensten en duizenden andere structuren in de vier windstreken.

Met zijn vele vertakkingen en uiterst veilige toegang, geeft het netwerk van Isabel u de mogelijkheid om uw financiën te beheren en uw administratie snel en betrouwbaar uit te voeren:

  • overschrijvingen
  • facturen
  • e-mail
  • internet

In de praktijk beschikt u over diverse diensten – e-mail, financiële en professionele diensten – die u de vele voordelen en mogelijkheden van een on line systeem opleveren. Dat alles met een vlotte toegang en een beveiliging die uniek ter wereld zijn.

Het netwerk van Isabel levert geïntegreerde oplossingen voor

  • de sterk groeiende elektronische handel
  • financiële transacties
  • en natuurlijk bank- en andere informatie.

In België maar tevens over heel de wereld zijn al tienduizenden bedrijven en instellingen aangesloten op het netwerk van Isabel. Hun verantwoordelijken hebben begrepen dat dit een betrouwbare en duurzame oplossing is waarmee zij moeiteloos tal van administratieve taken kunnen uitvoeren, zodat ze meer tijd hebben om zich met hun core business bezig te houden.

U hebt het al begrepen: een netwerk zoals Isabel is voor het moderne bedrijf een onmisbaar instrument voor het dagelijkse werk.


 Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor marketing- en promotiedoeleinden .Wij verwerken uw persoonlijke gegevens alleen voor interne doeleinden, namelijk de snelle verwerking van uw reactie of uw suggestie. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens niet voor commerciële doeleinden en we dragen deze niet over aan derden.

Voor meer informatie over "Bescherming persoonsgegevens"